Днес е Рождество Христово.
Моля се за Благослов.
Бог се ражда и отново
връща вярата ми в чудеса.
Три свещички ще запаля,
две за вас, една за мен,
до Света Мария ще отправя
този обичен сонет.
Нека в къщите да има
много здраве и късмет.
Нека всеки да успява,
с доброта да е обзет.
Да сме живи, да сме здрави,
нека не живеем в стрес.
Хайде, чашите пълнете,
с мен да пиете на екс!
© Валентин Добрев Todos los derechos reservados