Сред звездите беше с нашите крила.
Сега до мен заспива сгушена.
Как мога да заспя така,
когато толкова очи ме гледат влюбено?
Разбрах, че я ревнувам, завиждам. И мразя!
Превърна любовта ми в многоликата ламя!
Тя спи до мен и така е сгушена.
На ръба на черната дупка сега...
© Станислав Русев Todos los derechos reservados