На себе си прости, че го обичаш!
Пусни спомените, разпилей мечтите...
Кажи сбогом без да се заричаш...
Вдигни глава и избърши очите!
Излей мъката си във единствен вик!
Пусни го да си тръгне...
Не се замисляй и за миг,
дали любовта ви ще се върне...
Не се лепи счупената обич!
И крилете не зарастват, не летят...
Ако сам не си дадеш надежда,
очите няма как да заблестят!
© Мария Ив Todos los derechos reservados