Аз свикнах сама да се справям в живота.
Силна жена съм, да казват дочух.
И стръмна е моята женска Голгота,
щом Господ за мойте молитви е глух.
От силни жени и мъжете се плашат -
та кой би желал за жена "сатана",
които в душата им с бяс да тарашат
и мерят греха с аптекарска везна.
Аз няма да стана робиня покорна,
не искам да имам злачеста съдба.
Слугиня не съм, ни жена безукорна -
мъжете безсилни са просто беда.
© МариЯ Todos los derechos reservados