Промяната не идва от небето,
а от усилията на вас самите.
Или отиваме в небитието,
или злото вие ще победите!
Ако чувство за отговорност имате,
ако искате България да просперира -
борете се докрай, злото затривайте,
от вас зависи пътя, що ще се избира!
Всички искаме доброто
и хубаво да живеем,
просто с пот на челото
имаме шанс да успеем!
© Георги Todos los derechos reservados