11 ene 2011, 19:58

На Станислава 

  Poesía » Otra
581 0 0

                                  На Станислава

    

 

Слънце. Плаж и море.

И огромно синьо небе.

Топъл пясък

и шум от плясък.

На вълни.

Тиха музика шепти.

Нежен вятър трепти.

Малки водни капчици

галят кожата ти.

Пясък и море се сливат в едно.

Безбрежност.

Необятност.

Безкраен небосклон.

О, море, поднасям ти поклон!

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??