28 oct 2018, 14:53

На светло 

  Poesía » Verso libre
422 1 0

Прибирам бавно 
прегризаното въже в джоба си.
Китките ми също се опитват да потънат.
Безуспешно остават на светло.
Поне са свободни да пишат.
За тъмнината,
останала върху им.

 

Аз само стискам зъби.

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??