10 sept 2009, 12:57

На талази 

  Poesía » Del paisaje
741 0 11



Лениво

иззад облаци луна наднича,

по улиците

глухота се настани,

лампите заклюмаха

и една след друга

бавно затвориха очи.

Сянка котешка притича,

кутре сиротно

нейде изскимтя.

Кукумявка тихо се обади.

На талази гъсти пълзи

самота...

 

 

 


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??