19 nov 2006, 18:29

На теб 

  Poesía
756 0 0
                       На теб
  
Ти роди се с лятното дихание,
на онази дълга топла нощ,
когато срещнах те случайно
и разбрах, че това си ти, Любов!
Ти си моята въздишка,
моят поглед поотнесен...
Горящият ми плам и устрем в мен.
Ти, моя радост, утеха и надежда,
в този тъй измислен свят!
Не си отивай!
Живей със мен докрай!

© Ваня Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??