Любими, не спирам да мисля за теб,
сърцето ми тръпне и чака,
копнея за твойте целувки навред,
разтапям се цяла във мрака.
Обичам те, мили, ела ме вземи,
подай ми ръка и да тръгнем.
Води ме във рая, във ада дори
и ме люби до разсъмване.
© Бояна Драгиева Todos los derechos reservados