4 mar 2022, 6:47

На теб 

  Poesía » De amor
271 1 0

Цветя за тебе посадих, 

в моята градина пъстроцветна,

на теб ги после подарих,

и лицето ти в миг просветна.

 

Здраво стискай ги, не пускай,

силно хвани се и за мен.

Към теб сърцето ми препуска,

чувствам се щастлив и прероден.

 

А само колко си лирична - 

поезия в моите ръце.

Лека, с осанка романтична,

кръжиш в моето сърце.

 

 

 

 

 

 

© Янита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??