17 ene 2017, 11:32

На теб, мила! 

  Poesía » De amor
321 1 0

Роза с чуден аромат –

туй си ти,

най-хубава в цял свят,

най-хубава от моите мечти.

 

Помня твоята прекрасна коса,

като кадифе нежна,

свежа, като утринна роса,

но дели ни бездна...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??