Поема за време, което го няма.
Поемаме временно курс на промяна.
Променяме времето – непроменено.
Временно търсиш моето време.
Временно време на мисли отделяш.
Съвременно мислиш, мен определяш
в ракурса на време, от теб сътворено.
Временно време посветил си на мене.
10.06.2006
© Александра Симеонова Todos los derechos reservados
И аз те обичам, сестричке!