На тази година вижда се края.
За следващата вече бъдеще вещая:
Да бъде щедра и добра!
Да е пълна с радост и със светлина!
Да ви нашепва най-верните думи!
Музата ви да е с вас по пътечки и друми!
Изпращам тази година с тъга.
Беше толкова, толкова добра!
Нека новата да я намине!
Вещая ви това, дружина!
Да бъде! Амин!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados