Оставям стиховете голи
наместо зидани стени,
та ако някой го боли -
с тях болката си да пребори...
Не мога друго да ви дам -
аз нямам други ред умения
и само моите творения
на Вас предлагам гол и ням...
Не знам това дали ви стига,
или е постен този дар -
предлагам го като другар
на всеки, дето го достига...
И ако съм дарил усмивка,
ако любов се ражда пак
или сълза пролее „враг” -
то всичко имало е смисъл!!!
© Станимир Власакиев Todos los derechos reservados