Не излизай! Навън е студено
и е зима на няколко минуса.
Остани си на топло при мене,
до тихия пламък в камината.
Не излизай! Топлината е тук.
В искрящото вино и в чашите.
И ни сгрява с любов всеки път,
щом отпием мечтите си, нашите.
И се топлим с прегръдка в снега.
И вятъра не може да ни изплаши.
До мен е топло, тук и сега…
Остани…
да отпием любовта си от чашите.
© Todos los derechos reservados
Молитвено и
откровено, нежно и
любвешептежно,
истинско и от сърце,
и свише озарено!