17 oct 2016, 14:32  

Наблюдение 

  Poesía » De amor
558 2 7

По ръба на усмивката ти
един слънчев лъч
плете паяжинка,
в която да улови
целувката ми.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Публикувано във:

 

© Електронно списание ЛИТЕРАТУРЕН СВЯТ, 2008 – 2018 БРОЙ 110 ОКТОМВРИ 2018

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??