... за да преодолееш
старите грешки
и, трупайки нови,
да анализираш
това, което не успя...
а край теб
животът си тече...
за да преодолееш
старата мъка,
трупайки нова
и да анализираш
всяка стъпка...
за да можеш
да преглътнеш
и простиш,
трябва просто
да забравиш,
за да стигнеш
донякъде,
трябва да
започнеш отначало...
© Мария Todos los derechos reservados