Не позволих на златната вода
разпуснати коси да помечтае,
защото имам ножица една -
"началото си търси края".
Настъпи цвете сляпата луна,
а то със аромата си приспа я
и аз загубих пътя към дома -
"началото си търси края".
Подарък бяха сън и хвърчила,
но на принцеса тъй и не играех,
а принцът жаба в джоба си прибра -
"началото си търси края".
Китарата под пръстите в мъгла
най-простата мелодия не знае,
но аз си пея, въпреки това -
"началото си търси края".
© Todos los derechos reservados