Аз загубих,
загубвайки теб,
а със тебе загубих и себе си.
Аз се търсих,
търсейки теб,
и във тебе намерих се.
Аз страдах,
страдах за теб,
а чрез теб и за себе си.
Аз плаках,
плаках за мен,
хората плачат за себе си.
Аз учих,
учих за теб,
а чрез теб и за себе си.
Аз създавах,
създавайки теб,
така създадох и себе си.
© Todos los derechos reservados