Светата Събота поднася
с безкрайна нежност чашката с кафе.
Отпивам и унасям се
в очакването да разсъмне по-добре.
И слънцето да скочи по-високо,
за облака да се захване и да се повдигне.
Да стигне мястото, което
сърце желае, но не може да достигне…
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
Силве, Благодарностите от мен!
Гюлсер, усмихвам ви се. Благодаря!