Летях високо над тълпата.
Сън бе, бях птица крилата.
Видях болка, страх и старост.
Но видях също и любов, и радост.
Някъде там зърнах лъч надежда.
Явно сред тях и тя се нарежда...
28.09.12
Санди
© Александра Томова Todos los derechos reservados