Нося те в себе си.
Виждам те в утринния полъх на вятъра.
Ще ти изпратя пролетно послание.
После ще изтичам под дъжда.
Ще почувствам топлия му пулс.
Ще съм отново дете.
Ще откривам с трепет вълшебни неща.
Няма да моля за обич.
Ще те забравя.
Ще си спомен.
Ще те поставя под нежен цвят.
И ще те дам на вятъра.
Ще почувстваш моята надежда.
Знам, че ще намериш любовта...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados