Искам да те грабна,
само за себе си да те открадна!
Искам да те имам,
нима други чувства в теб провокирам?!
Желая те тайно,
жадувам те безкрайно!
В нощите желая
с теб да си играя!
Тихо да те гушна,
в тебе да се мушна!
Веднъж ако ме вземеш
света си без мен няма да приемеш!
Искам в тебе да се гушна
на ушенце да ти шушна!
Боже, колко те желая,
смелост малко трябва, за да го призная!
Но ще дойде онзи светъл ден,
в който аз ще съм до теб и ти до мен!
© Пенка Лесидренска Todos los derechos reservados