Надежда
Не искам аз да те сънувам,
всяка нощ да си представям, че си с мене.
Не искам пак за миг да се любувам,
а ти отново да изчезваш денем.
И виж, че мрак отново ме поглъща -
не мрак, а мисълта за тебе.
Стоиш при мен и нежно ми прегръщаш,
а сякаш чезна от света без време.
Ще бъда тук и ще те чакам - знаеш.
причината да дишам ти си.
Да мога да живея обещаваш.
Ще мога! По-скоро ти върни се!
© Цветелина Todos los derechos reservados