Във думите остава пепелта
на нашите съмнения и радост.
Но те ще стоплят вечерта
и ще ни върнат да сбереме
останалата топлина
припламваща отдолу.
А утрото ще донесе
пак нови думи –
тихи ручеи .
За да измием вчерашните болки,
за да протегнем чакаща ръка
на свойта обич и деня,
закътани за двама –
надежда, обич, красота.
© Елена Бързева Todos los derechos reservados