Ти донесе най-чистата надежда,
дори не зная от къде се появи.
Всяка светлина към теб отвежда
моите изгубени мечти ...
Ти си слънчев лъч през зима,
промъкваш се в моята душа
и не знайно как я взимаш
и я топлиш тайно през нощта.
Ти си като бистър ручей,
измиваш всякаква тъга,
озаряваш ме с усмивка и
пак ми се танцува под дъжда.
Ти си моят безкраен небосвод,
а сърцето копнее да лети ...
Ела, вземи ме, отведи ме
и ще те науча да летим!
© Todos los derechos reservados