Не приемаме лесно обидата
и от обич да бъдем докоснати.
Всяка стъпка към нас извървяна
се забива до болка в сърцата ни.
А е толкова просто и лесно
да протегнеш ръка и прегърнеш.
Да повярваш във тази надежда,
от очите ми дето извира –
неподправена, тиха и нежна,
тя те вика и ласкаво пее.
© Елена Бързева Todos los derechos reservados