Забутана някъде в нас,
мечтата ни, цялата в прах.
Стои, мълчи и не говори,
от страх толкова врати затвори.
Мечтаем за една промяна,
мечтата ни е толкова голяма.
Но лесно ли е да се променим
и по вярната посока да вървим.
Тогава за какво живеем ,
без път, в едно безвремие.
А надеждата за нещо ново,
в нас бушува отново и отново.
© Emil Angelov Todos los derechos reservados
споделеността, сбъднатостта, а не целта...
Хареса ми много творбата!