Казват, че последна ти умираш,
но за мен си безсмъртна светлина.
Носиш даже нежно име -
Надежда моя,приятелко добра.
Какво съм аз без теб, не зная...
Навярно като птица без криле.
Добре дошла на моето рамо
сега се чувствам по-добре !
© Тодор Йорданов Todos los derechos reservados