„Надеждата крепи глупака!"
Но само тя остана да крепи душата!
Загърбвам тази фраза тъй крилата,
но се сещам за друга пак позната
„Надеждата умира последна!"
След нея идва тишината!
Изчезваш в тъмнината!
Така, разправят, ставали нещата.
Не знам...
Аз все още имам сили да се боря,
имам още воля за това.
Извинете - на вас говоря!
Усмихвам се и продължавам да се боря!
© Мартин Todos los derechos reservados