Надежда
За мен превръщаш се в Слънце.
В лъч ярка светлина.
В дъга след проливния дъжд.
В дъжда, нестихващ в очите ми.
В детски смях и плач.
Искам да повярвам в теб.
Имам нужда.
Не ме предавай!
Не ме оставяй!
Ти си моята надежда за нещо по-добро.
Не счупвай всичко в мен!
Моля те! Недей!
© Магдалена Русева Todos los derechos reservados