Събирам капки надежда
в ръцете си;
а шепите ми - толкова крехки -
така малко побират...
На талази попивам надежда
в сърцето си;
то поне - така необятно -
във себе си цяла Вселена
на капки събира...
ЧНГ на всички!!! Щом е пълна с надежда - има надежда;)
Много Любов! И по много от най-Многото за всички тук: Вдъхновение:)))
© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados