Прочетен стих съм аз
без глас
останал,
плесен хванал,
изгризан и от плъховете глухи
за думите ми кухи.
И не, че си ме чел конкретно ти,
но преповтарям казано преди
от хиляди и хиляди поети,
макар и в други тоалети,
но съм изпята песен,
тъжна есен,
несретник, като... всичките от жанра...
Финал - дано получи се поне... поанта...
06.05.2024.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados