ДО ВСЯКА ТВОЯ ПОДРОБНОСТ СТИГАМ.
Преоткривам те, Пространство.
Предполагам, че си осезаемо,
докато пропадам в теб.
Вдън гора.
Вдън земя.
Вдън душа.
Когато се отпусна, те чувствам.
Тук съм риба в своя вода.
Море - в океон от морета.
Звезда в гърлото на вулкан.
Усещане за свръхсветлинна скорост.
Сега разбирам -
искам да те прекося
на собствен ход,
като комета.
Ще ми трябват
- едно сърце
и една ярка реалност.
За да светя...
© Лилия Ресенска Todos los derechos reservados