6 sept 2009, 10:27

Нагнояване на чувствата 

  Poesía » Otra
377 0 3

как нагноиха само чувствата
невероятно
как любовта премина в нелюбов
обратно
и претопяват се душа в душа
преливат
изпълвайки света край нас
убиват
като барут изровен от окоп
инцизия
на стари рани гной и кръв
ревизия

това бе вчера
днеска оздравявам

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??