Всеки ден започва с теб,
мислите ми нямат шалтер
и не мога да ги спра,
думите ми нямат тапа,
постоянно ги разливам,
непослушни са като шампанско,
и текат по пода и стените,
по лицето ти,
щипят ти небцето
и те гъделичкат.
Всеки ден започва с теб –
слушам розови песни
в сивото си ежедневие,
разминавам се със спрели хора,
отминавам
и изчезвам,
все по-нагоре…
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados