Бойко, банкянският "мислител",
едва ли не изкара се наш спасител.
Българите имали пари за домати,
следователно били богати?!
(Каква логика, егати!)
Не бил хората ограбил.
Ами като е бил с бухалка, що е правил?
Не разбра ли, че българинът го мрази?
Тъй ще е, като го тъпче и гази.
© Георги Todos los derechos reservados