Наточваш свредела.
Бръмчи. Пробиваш кости.
Като добиче
се оглежда Страх.
Оглозгване.
На кучетата -
любовта преносена.
Плацентата -
с инфаркти.
В кошчето -
лигнините.
Съвместност?
Прошката?
В бурканчето огребано
са мощите.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados