Н А И С Т И Н А Н Е В Ъ З М О Ж Н О
Защо е невъзможно създаването на вечен двигател?
Ми...то е,като да откриеш топлата вода.
Той наистина е Вечен и е от Господ създаден,
а на нас ни остават ползите от това.
Няма нито една елементарна частица,
която някога да е излизала в отпуск,
това сочи на физиците статистиката,
а математиката няма навик да прави пропуски.
Когато включвате осветлението
или пък на котлона си готвите,
електроцентрали да ви витаят в полезрението
или формули да ви тормозят мозъка...?
Просто в КПДто на портфейла ви
трябва да се вписва разхода на енергията
и в Природата няма за никого превилегии
в зоната на Земната Гравитационна стратегия.
Гравитационната енергия е най-важната,
Тя е най-мощният енергиен капацитет на планетата
и ни е от Господ щедър,вечен подарък,
но утилизацията му изисква мозъчна,тънка превенция.
Подсказката е към младите интелигентни провинции,
кипящи от енергия и творчески ентусиазъм,
които с вълшебните слова "Сезам отвори се!"
в пещерата на чудесата с апломб могат да влязат.
28.08.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados