Залъгвам себе си по начин безобразен,
а имах вяра и ме хвана срам
от образа в огледалото размазан,
че ме измами за угасналата жар...
А останали и въглени, дето не угасват -
показаха с насмешка огнени езичета,
парят ме, задето по теб съм се прехласнала
и плащам, че с магнит ми дърпаш мислите...
© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados