Обичам те,
когато си мил,
когато с усмивка,
ми сваляш звездите...
Обичам те,
когато с очите си,
мамиш ме,
че съм единствена...
Обичам те,
когато си нежен
и подаряваш ми
целия свят...
Обичам те,
макар всеки
да казва,
че съм „НАИВНИЦА”,
защото Обичам измамник
свалил на всички звездите,
подарил на всички мечтите,
и откраднал сърцата,
на Наивници те като мен...
© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados
Поздрав!