Светът е мой и няма граница радостта ми от живота!
Моя е свободата, в усмивката ми без край!
Тя е единствената моя посока,
подаръкът, превърнал живота ми в рай.
Обичам да пея пиян от удоволствие,
обичам музиката да танцува с мен,
обичам да обичам силно, окрилен със цялото спокойствие,
че обичам да живея и животът винаги ще бъде в мен.
Никой няма да ми вземе
топлото слънце, прохладната река.
Няма да свърши всичкото време!
Няма да свърши широката земя!
Днес се прекланям пред Бога,
пред майка и пред баща,
с радост да кажа мога:
Благодаря, че съм на света.
© Георги Todos los derechos reservados