Обичам те,
когато спиш
с ръчички
свити под брадата.
Обичам те,
когато ми шептиш
"Обичам те,
от тука до луната!"
Обичам те,
когато ме целуваш,
когато
си ми скъсал цвете.
Обичам те,
когато пак лудуваш –
най-хубавият мъж си
сред мъжете!
Валентина Костова
© Валка Todos los derechos reservados