По залез ставам тиха и лирична.
Ефирна и безплътна. Като мисъл...
Пробужда се във мене романтичката.
И пиша най-красивите си стихове...
По залез съм безкрайност от златисто
с преливащи нюанси на топаз...
Красива съм, и влюбена, и чиста...
По залез съм най-истинската аз...
© ВАНЯ СТАТЕВА Todos los derechos reservados