Животът кратък ме научи
да не ранявам за да не ме ранят.
В светъл ден, че може да се случи
да падне мрак и мечтите да умрат.
Неочакваното винаги очаквам.
С риск поддържам си живеца в мен.
В сънищата утрото отгатвам,
не позволявам да ме поучават, типичен съм Овен!
Безброй стени с главата си разбивах,
по неотъпканите друмища оставях си следи.
Ту детелини, ту беда поредна си намирах,
а днес живота се опитва да ме усмири.
Като на каданс забавен покрай мен минават
всяка случка, всяко чувство, тревога всяка и вина.
Ината ми пословичен не иска да помага
да се опълча и със себе си да поведа борба.
Колелото знам, обаче, се завърта.
В главна роля скоро ще съм пак.
На светлината мрака винаги отстъпва,
с вятър в косите си ще тичам, няма как.
Сърцето лудо утре тебе ще обича.
С мелодия любима ще преоткриваме света.
Шестото ми чувство още днес предрича:
на мен ще наречеш най-ярката звезда.
© Боряна Христова Todos los derechos reservados
Тоти, факт, силно ни е това чувство. 😊 Да не си същото? Благодаря, че си тук! 🍀
Така е, Скити, но не всеки свети в този живот за някого. Благодаря ти за хубавите думи! ❤
Съжалявам, че чак сега виждам коментарите и отговарям! Желая вдъхновение на всички! 🎈