Играеш си със мен, любима:
показваш безразличие и нелюбов...
Бягаш, криеш се...Неуловима...
А аз за теб на всичко съм готов.
Но знай – ще дойде ден, когато
ще изгрее слънце и за мен...
Ще бъда възнаграден богато –
сърцето ти ще падне в плен!
Ще искаш нежност аз да ти покажа,
но ще бъда твърд, недостъпен, вледенен...
А най-накрая с любов ще те накажа -
ще те изпепеля... И ще се влюбиш в мен!
© Валентин Кабакчиев Todos los derechos reservados