Подмамват ме скрили се листчета
от подострило мòливи лято
(явно юлския полъх съм вдишала
или празно не трая в нещата) -
да довърша во кратце едно изречение
"Не мога без тебе, защото..."
Пиша и мисля - за това съчинение
дали ще ми стигне животът.
© Таня Донова Todos los derechos reservados
Брезар, ти си познавач, няма как да не ти повярвам!
С благодарност и за двама ви!