... вървим във различни посоки
по улици перпендикулярни,
зад всеки ъгъл спираме
и пак със стъпки бавни -
вървим в насрещното платно
и разминаваме препятствия
със мисъл само за едно -
дали ще оцелеем някак си...
© Дидо Todos los derechos reservados