28 jul 2009, 12:20

Накъде 

  Poesía » De amor
684 0 1

Тъгата капе върху мене

на капки ситни, но тежи

и радостта ми иска да отнеме,

пробутва ми безброй лъжи.

 

Не зная вече на какво да вярвам -

на думите му или на дела,

не ща безсилие аз да показвам,

но стене, охка моята душа.

 

Дали приключи всичко и отмина, 

и като след буря тихо е около мен?

Нима завинаги си той замина,

а и дали изобщо бил е някога със мен?

 

Не мога да си отговоря,

не виждам накъде вървя,

сълзи замазват взора...

Не зная как да продължа.

 

Но все пак вярвам - всичко ще отмине

и ще намеря верен път.

Май нужно ми е време мъничко да мине,

да видя ясно - не с сърцето, а с ума.

© Пет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...избягай достатъчно надалеч в мечтите си и... виж колко е нищожен проблема... показвай слабост само пред СИЛАТА....
Propuestas
: ??:??